Доставка на продуктите

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма Еконт на посочения от клиента адрес за доставка в съответствие с Общите условия на доставка на Еконт Експрес или лично от наш куриер, но само в рамките на София-град.

За специални корпоративни събития можем да се договорим за точен ден и час, но само и единствено в рамките на София-град.

При направена поръчка на ръчен шоколад за над 100 лв. - доставката е безплатна.

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността, количеството и сложността на изпълнение на продукта. Средният срок за доставка е 2 работни дни.

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде своевременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Рекламации

В случай, че стоките пристигнат при Вас в счупен или наранен вид, Вие сте длъжни незабавно да се обърне към транспортната фирма (Еконт Експрес), за да бъдат установени съответните щети и затова се изготвя протокол, надлежно подписан от получателя-купувач и куриера.

В този случай имате право да върне стоката обратно.

В съответствие с чл.55 (1) от Закона за защита на потребителите, Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката, като същият е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1. в оригиналния им вид.

Горното не се отнася съгл. чл.55, т.4. за доставка на стоки, които поради своето естество не могат да бъдат върнати или подлежат на бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики (хранителни продукти, шоколадови изделия).

Начини на плащане

Уважаеми клиенти, за момента магазинът ни приема плащания само по банков път на следната банкова сметка:

Може да платите и на ръка в случаите, когато поръчката сме я донесли на място с наш куриер. Това може да стане само в рамките на София и в определени случаи, които се договарят предварително.

Поръчката не е фискална бележка! Касовата бележка ще бъде изпратена по куриера с доставката при нейното осъществяване.

Всички плащания към Choco de marque са съобразени със законите на Република България.